däckförsäljning Trollhättan

Allt för din bil
MECA-verkstad i Trollhättan
däckverkstad i Trollhättan
Vi utför professionell däckförsäljning i Trollhättan. Det innebär att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna ge dig det däck som passar din bil och körning allra bäst. För oss handlar det om att ge dig en bil med rätt däck.
Som en aktör i branschen handlar mycket av vårt arbete om säkerhet. Vår drivkraft är att kunna ge privatpersoner och företag säkra fordon. Med ett av marknadens priseffektivaste priser, ger vi dig en trygghet och möjlighet att bibehålla din bils säkerhet under årets alla dagar.

Visste du att vi utöver vår däckförsäljning bedriver en däckverkstad i Trollhättan?

MECA-Verkstad

däckförsäljning för dig!

Vänta inte med att boka ett möte hos vår däckförsäljning. Du bokar enkelt via vår online-bokning eller på telefon 0520 -10952

Stort utbud

Våra tjänster

Beroende på hur du kör, vart du kör och hur längde du kört din bil finns det ett antal faktorer som man bör ha i åtanke när man ska köpa nya däck. För oss är det viktigt att du får rätt däck efter dina behov och önskemål. Vi frågar därför gärna för mycket än för lite, så vi säljer rätt däck till rätt kund.

Utöver däckförsäljning reparerar vår verkstad alla typer av däck och fordon. Hos oss kan din bil få en helhetsrenovering istället för att ta dig till en verkstad för däck och en för ditt fordon. Vi beställer hem de delar och däck som du önskar.

däckförsäljning till de flesta bilmärken

Hos oss kan du få däck till de flesta typer av bilmärken. Några exempel på bilmärken som vi arbetar med: Toyota, Volvo, Volkswagen, BMW, Renault, Hyundai, Audi, Saab, Opel m.m. Detta är bara några exempel, vi jobbar med nästan alla biltyper och modeller.

Åhlanders Bilservice i Trollhättan

vinterdäck

När du behöver nya vinterdäck är det viktigaste du ska fråga dig “var kör jag på vintern?” Beroende på vilket underlag du främst kör på, ska du ha dubbade eller odubbade däck. Känner du ett större behov av tysta däck eller vill du ha däck som greppar även den halaste isen?

sommardäck

Lika viktigt som att ha bra vinterdäck är det att ha bra sommardäck. Kom in till oss för att få de allra bästa sommardäcken för dig. Vi ser till att du får däck anpassade efter din bil. Vid köp av däck ingår omläggning och montering av dina gamla fäljar.

Allrounddäck

För dig som önskar samma däck året om, finns allround däck. Det allra säkraste alternativet är dock vinterdäck och sommardäck, vilket vi i första hand rekommenderar. Men, vår däckförsäljning har möjlighet att beställa in allrounddäck om det önskas.

däckverkstad i trollhättan

MECA-verkstad

Genom att vara en MECA verkstad är vi en del av Sveriges och Norges växande verkstadskedja i Norden. Att vara en MECA verkstad innebär att vi måste upprätthålla de krav som krävs vid bilvård, reparation och service av bilar. Att vi är en verifierad verkstad, gör att du tryggt kan lita på vår kompetens och att vi kontinuerligt utbildar oss för att ligga i framkant av branschen.

Bilen - en viktig del av livet

Under alla våra arbeten har vi stor förståelse för hur viktig bilen kan vara i ditt liv. Hos oss får du därför alltid rimliga tidsplaner, så du snabbt ska kunna använda din bil igen. Våra mekaniker är proffs och jobbar snabbt men extremt noggrant.

en mekaniker står och mekar med en vit bil på sin bilverkstad i Trollhättan.
Expertverkstad

däckförsäljning med fokus på dig

Åhlanders Bilservice utför din däckförsäljning i Trollhällan. Hos oss arbetar det kunniga, kompetenta och noggranna mekaniker som sätter kvalitet och hållbarhet i första hand. Det innebär att vi länger stor fokus på vad du kör med för däck och vilka däck vi anser skulle passa din körning allra bäst. Du kan lita på vår däckförsäljning.

Kontakt

Du bokar enkelt din tid online eller genom att ringa oss. Vi svarar så snabbt vi får möjlighet.

Öppettider

Måndag: 07:00 – 16:30
Tisdag: 07:00 – 16:30
Onsdag: 07:00 – 16:30
Torsdag: 07:00 – 16:30
Fredag: 07:00 – 13:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt