däckverkstad Trollhättan

Allt för din bil
MECA-verkstad i Trollhättan
däckverkstad i Trollhättan
Vår däckverkstad i Trollhättan utför reparationer, balansering och diverse olika tjänster för din bil och dess däck. Våra mekaniker har en lång erfarenhet av däck, gummi och fäljar. Kom därför in till oss när du behöver hjälp med dina däck.
Som en aktör i verkstadsbranschen handlar mycket av vårt arbete om säkerhet. Vår drivkraft är att kunna ge privatpersoner och företag säkra fordon. Med ett av marknadens effektivaste priser ger vi dig en trygghet och möjlighet att bibehålla din bil säker under årets alla dagar.

Visste du att vi dessutom bedriver däckförsäljning på vår däckverkstad i Trollhättan?

MECA-Verkstad

Besök vår däckverkstad

Vänta inte med att boka en tid i vår däckverkstad. Du bokar enkelt via vår online-bokning, på telefon 0520-10952 eller centralbokningen 0771-114 114.

Stort utbud

Våra tjänster

Vår däckverkstad utför reparationer, servicearbeten och balanseringar på dina däck. Med en bred kunskap om däck kan vi hjälpa dig med de allra flesta däck till bilar, cyklar och diverse andra fordon.

Vår däckverkstad är inte bara proffs på däck, vi har även en bilverkstad som utför diverse olika reparationer, services och felsökningar. Våra mekaniker har den erfarenhet och kunskap som krävs för att både kunna utföra arbeten inom däck och bil.

Bilservice för de flesta bilmärken

Hos oss kan du få hjälp med de flesta typer av bilmärken. Några exempel på bilmärken som vi arbetar med: Toyota, Volvo, Volkswagen, BMW, Renault, Hyundai, Audi, Saab, Opel m.m. Detta är bara några exempel, vi jobbar med nästan alla biltyper och modeller.
Åhlanders Bilservice i Trollhättan
gula handskar monterar svarta däck med svarta fäljar

Däckbyte

På vår däckverkstad i Trollhättan kan vi hjälpa dig med montering av sommar och vinterdäck. När du anlitar oss för montering av däck, ser vi till att dina däck sitter hårt och tryggt. Minska risken att däcken åker av, låt oss montera dina däck smidigt och enkelt
En kvinna står med verktyg och kollar bromsskivorna på en bil

reparation

Vi reparerar dina däck i de fall det finns möjlighet. Skulle du få en punktering hjälper vi dig med en reparation på ett enkelt och korrekt sätt. För oss är det däremot viktigt att du kör med säkra däck, och vi reparerar därför inte däck som vi inte anser ska bli reparerade.
en man står i gula handskar och balanserar däck

Balansering

Genom en korrekt balansering får din bil bättre komfort och däckens prestanda ökar. Dessutom blir slitaget på däcken bättre. Balansera däcken för att eliminera vibrationer som kan finnas på däcken. Vi rekommenderar att man då och då balanserar däcken.

däckverkstad i trollhättan

MECA-verkstad

Genom att vara en MECA verkstad är vi en del av Sveriges och Norges växande verkstadskedja i Norden. Att vara en MECA verkstad innebär att vi måste upprätthålla de krav som krävs vid bilvård, reparation och service av bilar. Att vi är en verifierad verkstad, gör att du tryggt kan lita på vår kompetens och att vi kontinuerligt utbildar oss för att ligga i framkant av branschen.

Bilen - en viktig del av livet

Under alla våra arbeten har vi stor förståelse för hur viktig bilen kan vara i ditt liv. Hos oss får du därför alltid rimliga tidsplaner, så du snabbt ska kunna använda din bil igen. Våra mekaniker är proffs och jobbar snabbt men extremt noggrant.

en mekaniker står och mekar med en vit bil på sin bilverkstad i Trollhättan.
Expertverkstad

en däckverkstad med erfarna mekaniker

Åhlanders Bilservice är din däckverkstad i Trollhättan. På vår däckverkstad arbetar det kunniga, kompetenta och noggranna bilmekaniker som sätter kvalitet och hållbarhet i första hand. För en däckverkstad är det viktigt med transparens och öppen dialog gentemot kunderna. Då många kunder inte har tillräckligt med kunskap inom bilar, så är det viktigt att man är tydlig och öppen med kunden så att alla parter vet vad som gäller.

Kontakt

Du bokar enkelt din tid online eller genom att ringa oss. Vi svarar så snabbt vi får möjlighet.

Öppettider

Måndag: 07:00 – 16:30
Tisdag: 07:00 – 16:30
Onsdag: 07:00 – 16:30
Torsdag: 07:00 – 16:30
Fredag: 07:00 – 13:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt