fordonsreparationer Trollhättan

vi gör Allt för din bil
MECA-verkstad i Trollhättan
forodnsreparationer i trollhättan
Vår verkstad utför fordonsreparationer i Trollhättan. Vi utför reparationer på alla typer av fordon och har en bred kunskap inom de flesta. Oavsett om det gäller en bil, moped eller traktor så ser vi till att hjälpa dig. Välkommen till oss med ditt fordon.
Som en aktör i verkstadsbranschen handlar mycket av vårt arbete om säkerhet. Vår drivkraft är att kunna ge privatpersoner och företag säkra fordon. Med ett av marknadens effektivaste priser ger vi dig en trygghet och möjlighet att bibehålla din bil säker under årets alla dagar.

Visste du att vi dessutom bedriver däckförsäljning på vår däckverkstad i Trollhättan?

MECA-Verkstad

Besök vår verkstad

Vänta inte med att boka fordonsreparationer hos vår verkstad. Du bokar enkelt via vår online-bokning eller på telefon 0520-10952.

Stort utbud

Våra tjänster

Vi är en fordonsverkstad som arbetar snabbt, effektivt och enkelt. Kontinuerligt får våra mekaniker den utbildning som krävs för att alltid ligga i framkant av branschen vad gäller teknik och material. Vi är ditt självklara val när din bil behöver service och reparation.
När du kommer till oss med ditt fordon kan du räkna med en fullskalig insats för att leverera lösningar som har lång hållbarhet och möter dina krav.

fordonsreparationer för de flesta bilmärken

Hos oss kan du få hjälp med de flesta typer av bilmärken. Några exempel på bilmärken som vi utför fordonsreparationer på: Toyota, Volvo, Volkswagen, BMW, Renault, Hyundai, Audi, Saab, Opel m.m. Detta är bara några exempel, vi jobbar med nästan alla biltyper och modeller.

Åhlanders Bilservice i Trollhättan
bilmekaniker som bär på ett bildäck i en verkstad i trollhättan

Service

När du lämnar in din bil på service säkrar du bilens hållbarhet. Det är även en möjlighet för dig att upptäcka eventuella problem tidigt och därmed minska onödigt stora problem samt eventuella kostnader som kan uppstå. Under varje service följer vi givetvis serviceschemat för din specifika bil.

Felsökning

Med en modern utrustning och en lång erfarenhet kan vi utföra avancerade felsökningar på alla typer av bilar.  Vi står givetvis till hands och kan erbjuda dig lösningar på de fel som uppstår vid felsökningar. Innan vi påbörjar något arbete ser vi givetvis till att du vet vad som sker och vad priser landar på.

bilmekaniker som arbetar under en upphissad bil

Reparation

Vi utför reparationer på diverse olika fordon. Motorreparationer, oljebyte, avgassystem reparationer och byte av kamrem är vanligt förekommande reparationer på vår verkstad i Trollhättan. Under en reparation jobbar våra mekaniker noggrant för att hålla ögat öppet för eventuella fel som plötsligt kan dyka upp.

MECA-verkstad i trollhättan

fordonsreparationer för din säkerhet

Genom att vara en MECA verkstad är vi en del av Sveriges och Norges växande verkstadskedja i Norden. Att vara en MECA verkstad innebär att vi måste upprätthålla de krav som krävs vid bilvård, fordonsreparation och service av bilar. Att vi är en verifierad verkstad, gör att du tryggt kan lita på vår kompetens och att vi kontinuerligt utbildar oss för att ligga i framkant av branschen.

Bilen - en viktig del av livet

Under alla våra arbeten har vi stor förståelse för hur viktig bilen kan vara i ditt liv. Hos oss får du därför alltid rimliga tidsplaner, så du snabbt ska kunna använda din bil igen. Våra mekaniker är proffs och jobbar snabbt men extremt noggrant.

en mekaniker står och mekar med en vit bil på sin bilverkstad i Trollhättan.
Expertverkstad

fordonsreparationer med erfarna mekaniker

Åhlanders Bilservice utför fordonsreparationer i Trollhättan. På vår verkstad arbetar det kunniga, kompetenta och noggranna mekaniker som sätter kvalitet och hållbarhet i första hand. För en verkstad är det viktigt med transparens och öppen dialog gentemot kunderna. Då många kunder inte har tillräckligt med kunskap inom bilar, så är det viktigt att man är tydlig och öppen med kunden så att alla parter vet vad som gäller.

Kontakt

Du bokar enkelt fordonsreparationer online eller genom att ringa oss. Vi svarar så snabbt vi får möjlighet.

Öppettider

Måndag: 07:00 – 16:30
Tisdag: 07:00 – 16:30
Onsdag: 07:00 – 16:30
Torsdag: 07:00 – 16:30
Fredag: 07:00 – 13:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt